Vacature Manager Bedrijfsvoering en Controller

Werk mee aan een wereld zonder aids én help soa’s bestrijden. Bij Aidsfonds - Soa Aids Nederland komen je talenten en je betrokkenheid samen.

We staan op een historisch keerpunt in de aidsbestrijding. We hebben namelijk alle kennis in handen om de aidsepidemie voorgoed te verslaan. In Nederland en in de rest van de wereld. Maar het is nog geen gelopen race. Als we de strijd tegen aids nu niet in de allerhoogste versnelling zetten, blijft de epidemie voortbestaan. Dat mag niet gebeuren. Samen met 140.000 donateurs en partners, zoals het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Postcode Loterij, doet Aidsfonds er alles aan om dat te voorkomen. Als een van de grootste private fondsen spelen we al jaren een voortrekkersrol in de wereldwijde aidsbestrijding. Om een einde aan aids te maken, werken we samen met lokale gemeenschappen, doen onderzoek en zorgen ervoor dat aids wereldwijd hoog op de agenda blijft staan. Soa Aids Nederland is het expertisecentrum op het gebied van soa, hiv en seksuele gezondheid.

Aidsfonds – Soa Aids Nederland heeft een ambitieuze strategie opgesteld: ‘Werken aan een wereld zonder soa’s en aids’. Belangrijk onderdeel is bewustwording en financiering van de aidsbestrijding. Het realiseren van onze strategie doen we met betrokken professionals die direct of indirect werken voor een groot aantal nationale- en internationale programma’s en projecten.

Voor onze afdeling Beheer en Services zijn we op zoek naar een

Manager Bedrijfsvoering / Controller

Uitstekende financial – Goed in realiseren

(32 of 36 uur per week)

Een stevige en complexe baan omdat wij als betrokken funder staan voor de uitdaging om in Nederland en internationaal in complexe situaties partners financieel te ondersteunen. Dat doen we onder andere als fund manager van internationale programma’s en via subsidie calls. Onze ambitieuze doelen kunnen alleen behaald worden als we ook nieuwe financieringsmethodes verkennen. Jij draagt de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat onze financiële systemen bijdragen aan het behalen van onze doelen en we als organisatie van nieuwe (financiële) ontwikkelingen kunnen profiteren.

De Manager Bedrijfsvoering / Controller geeft leiding aan financiën, projectcontrol, HR, ICT en services en maakt deel uit van het Management Team, dat verder bestaat uit  de Managers Nationaal, Internationaal, Marketing en Communicatie en de directeur.

Jouw werkzaamheden

  • Als MT-lid bijdragen aan het realiseren van de strategie van Aidsfonds – Soa Aids Nederland en mee sturing geven aan de organisatie.
  • Samen met de leidinggevenden breng je de afdeling (28 medewerkers) naar een hoger plan.
  • Integraal sturing geven aan grote projecten, zoals het verder vormgeven van de financiële systemen, structureren van risicomanagement en vernieuwing ICT-infrastructuur.
  • Vormgeven en aansturen van de Planning & Control-cyclus van de organisatie.
  • Als controller zorgdragen voor een sluitende bedrijfsvoering en verantwoording.

Jouw kwaliteiten

  • Je bent een daadkrachtige professional met bewezen leiderschapskwaliteiten.
  • Je bent een hands-on controller die een visie heeft op de financiële huishouding en verantwoording.
  • Je bent een ervaren peoplemanager die de afdeling weet te inspireren en de leidinggevenden coacht bij de aansturing van hun teams.
  • Je hebt visie op HR, ICT en facilitaire zaken en weet deze onder andere door het aansturen van projecten en programma’s te realiseren.
  • Je hebt affiniteit met internationale aids- en soa-bestrijding en de bescherming van kwetsbare groepen.

Betrokkenheid

Werken bij Aidsfonds - Soa Aids Nederland betekent samen met andere professionals je talenten inzetten voor een mooi doel. Wij zijn een laagdrempelige organisatie met een open cultuur, waar de verschillende afdelingen erg betrokken zijn bij elkaars projecten.
Aidsfonds - Soa Aids Nederland streeft naar een divers personeelsbestand met een evenwichtige vertegenwoordiging van mannen en vrouwen, leeftijden, seksuele oriëntatie en etnische achtergrond. Mensen die leven met hiv worden aangemoedigd om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een eigentijds pakket arbeidsvoorwaarden met een salaris dat ligt tussen de € 4.129 en 6.181 bruto per maand (bij 36 uur). De aanstelling is voor een jaar met uitzicht op een verlenging. Een volledige werkweek is 36 uur maar parttime werken is mogelijk. Gemiddeld 5 weken vakantie per jaar. We hebben een goede pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn/ PGGM en een Collectieve zorgverzekering. De eindejaarsuitkering bedraagt 8,3% en er is de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.

Nieuwsgierig of geïnteresseerd?

Aidsfonds - Soa Aids Nederland laat zich bij de werving voor deze vacature ondersteunen door Colourful People. Voor inhoudelijk informatie omtrent de vacature kun je bellen met Rene Burgler, Partner bij  Colourful People op nummer 06 2857 5436.
Colourful People ontvangt je sollicitatie graag uiterlijk 31 mei 2019. De preselectiegesprekken vinden plaats in week 23. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 24 en 25 en de procedure zal eind juni zijn afgerond. Beoogde indiensttreding is uiterlijk 1 september 2019. De exacte data voor de sollicitatiegesprekken zijn binnenkort beschikbaar.
Solliciteren kan via de volgende link: Colourful People-Manager Bedrijfsvoering / Controller

Meer informatie:

Delen