Vacature Hoofd HR

Bij  Aidsfonds - Soa Aids Nederland werken 150 betrokken collega’s elke dag aan een wereld zonder aids én een drastische vermindering van soa’s en hiv in Nederland.

We staan op een historisch keerpunt in de aidsbestrijding. We hebben alle kennis in handen om de wereldwijde epidemie voor 2030 te verslaan. In Nederland krijgen jaarlijks een paar honderdduizend mensen een soa. Bij 750 mensen wordt hiv vastgesteld. Deze hoge aantallen zijn absoluut onnodig. Aids de wereld uit in 2030 en de 6 grote soa’s in Nederland ingrijpend verminderen: het kan, maar het moet wel nú gebeuren.

Om wereldwijd een einde aan aids te maken, werkt Aidsfonds samen met lokale gemeenschappen, doen we onderzoek en zorgen we ervoor dat aidsbestrijding wereldwijd hoog op de agenda blijft staan. Samen met 140.000 donateurs en partners, zoals het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Postcode Loterij, doet  Aidsfonds er alles aan om dit doel te bereiken. Soa Aids Nederland helpt publiek en professionals hiv en andere soa’s succesvol te voorkomen, op te sporen en te behandelen. We zorgen ervoor dat mensen met betrouwbare informatie en interventies op maat kiezen voor veilige en gezonde seks.

Voor onze afdeling HR zijn we op zoek naar een:

Ervaren, inspirerend en doortastend

Hoofd HR

(32 - 36 uur per week)

Het Hoofd HR geeft leiding aan het HR-team (4 medewerkers), rapporteert aan de Manager Bedrijfsvoering en heeft een directe lijn met de directeur.

Impact

  • Samen met het MT en het team de HR-strategie vormgeven en uitvoeren
  • Bijdragen aan de ontwikkeling en groei van de organisatie o.a. op de thema’s leiderschap- en competentieontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en bevorderen en benutten van diversiteit
  • Leidinggeven aan en meewerken met een betrokken en kundig team en HR verder professionaliseren, o.a. door het benutten van digitale mogelijkheden

Jouw kwaliteiten

  • Een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van HR en 10 jaar ervaring als HR-professional waarvan zeker 3 jaar als leidinggevende van een HR-team.
  • Beschikken over bewezen managementkwaliteiten en ervaring met veranderprocessen in organisaties
  • Ervaring met het ontwikkelen en implementeren van HR-beleid, o.a. op het gebied van leiderschapsontwikkeling en het implementeren van ICT-systemen
  • Goede sparringpartner op alle niveaus, die de juiste balans vindt tussen empathie en resultaatgerichtheid
  • Binding met (inter)nationale aids- en soa-bestrijding en het tegengaan van stigma en discriminatie van kwetsbare groepen

Betrokkenheid

Werken bij Aidsfonds - Soa Aids Nederland betekent samen met andere professionals je talenten inzetten voor een bijzonder doel. Wij zijn een laagdrempelige organisatie met een open cultuur en betrokken medewerkers.
Aidsfonds - Soa Aids Nederland streeft naar een divers personeelsbestand met een evenwichtige vertegenwoordiging van mannen en vrouwen, leeftijden, seksuele oriëntatie en etnische achtergrond. Mensen die leven met hiv worden aangemoedigd om te solliciteren.

Je salaris ligt tussen de € 3.630 en € 5.413 bruto per maand (bij 36 uur). De aanstelling is voor een jaar met uitzicht op een verlenging na een positieve beoordeling.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met Tijn Verhoeven, Hoofd HR a.i. via 020-62 62 669 of tverhoeven@soaaids.nl. Informatie over wie wij zijn is ook te vinden op www.aidsfonds.nl, www.aidsfonds.org en www.soaaids.nl

Solliciteren kan (alleen) via onderstaande link:

https://soa-aids-nederland.onlinevacatures.nl/nl/vacancy/details/131240

Richt  je brief en CV aan Tijn Verhoeven. We ontvangen je sollicitatie graag voor maandag 3 juni. 

Delen