Toolkit Advies.chat

In deze toolkit vind je meer informatie over Advies.chat en de introductie campagne en materialen die je zelf kunt gebruiken. Alle afbeeldingen, teksten en video’s kun je daarvoor gebruiken.

Advies.chat in het kort

Advies.chat is de eerste online soa-testwijzer waarmee gebruikers 24/7 anoniem en betrouwbaar advies krijgen over soa-tests. Iedereen die een soatest advies nodig heeft kan nu op elk moment, anoniem een betrouwbaar, persoonlijk advies krijgen òf hij/zich zou moeten laten testen, wààr en waaròp. Op dit moment geeft advies.chat alleen een soatest advies, maar aan andere onderwerpen wordt gewerkt. De soatest Advies.chat is geschikt voor alle doelgroepen en volgt de NHG standaard soa-consult. Je kunt rechtstreeks linken naar de soatest versie via: https://soatest.advies.chat

Publiekscampagne in het kort

Advies.chat wordt gelanceerd met een online publiekscampagne met als titel ‘Echte verhalen, echte adviezen’. De verbinding tussen alle activiteiten is dat iedereen een uniek verhaal heeft (op het gebied van seksuele gezondheid), maar wij kunnen jullie altijd van het juiste (maatwerk) advies voorzien om soa-vrij te worden en/of blijven. Daarvoor is een combinatie nodig van zinvol testen op soa en juist condoomgebruik. Op onze campagnesite die gedurende vier weken te vinden zal zijn via soaaids.nl kun je kiezen voor de online soatest, het beschrijven/lezen van je eigen verhaal met eventueel een persoonlijk advies of een condoom op maat in onze condoomwebshop, condoomsenzo.nl

Animatie: Wat is Advies.chat?

Middelen om in te zetten voor de promotie van Advies.chat

Onderstaande materialen kun je gebruiken om via je eigen website Advies.chat te promoten of bezoekers door te verwijzen. Gebruik hiervoor altijd de rechtstreekse url: https://soatest.advies.chat .

Advies.chat getest

Mikki test Advies.chat. Ze vertelt waarom zij denkt dat dit belangrijk is.

Mikki

GGD over Advies.chat

Sjaak is directeur van GGD Midden-Nederland. Hij vertelt waarom hij vindt dat Advies.chat een goede ontwikkeling is.
 

Sjaak de Gouw

Condoomwebshop

Tegelijk met Advies.chat lanceren we onze eigen condoomwebshop; Condoomsenzo. In deze webshop willen we mensen de juiste, passende condooms aanbieden waardoor condoomgebruik minder onplezierig wordt en langer wordt volgehouden binnen een relatie. De webshop is een gezamenlijk initiatief met Aidsfonds en de Condomerie. Eventuele opbrengsten worden direct geïnvesteerd in condoomverspreidingsprojecten.

Campagnefilmje

Delen