Trainingen van Soa Aids Nederland

Werk jij als sociaal-verpleegkundige in de seksuele gezondheid, als hiv-consulent, huisarts of doktersassistent? Dan heeft Soa Aids Nederland een divers aanbod van online en praktijktrainingen over soa, hiv en seks voor jou! Onze trainingen richten zich bijvoorbeeld op het verdiepen van je bestaande kennis over soa, hiv en seksualiteit maar ook op het verbeteren van je gespreksvoering. Hieronder vind je een overzicht van onze trainingen:

  • We verzorgen door het hele land trainingen over motiverende gespreksvoering. Deze trainingen worden uitgevoerd door experts op het gebied van MI en zijn praktijkgericht en interactief.  Naast onze reguliere driedaagse MI-basistraining bieden we ook een MI-coaches opleiding aan, voor artsen of sociaal-verpleegkundigen die een belangrijke rol spelen bij de implementatie en adoptie van counseling volgens MI bij hun eigen GGD. Daarnaast bieden we op maat gemaakte MI-trainingen aan. Wil je meer weten over onze trainingen motiverende gespreksvoering? Kijk dan hier of  neem contact met ons op (Tel. 020-6262669 en vraag naar Mariette Hamers).  
  • Ook bieden we een vijfdaagse training aan over het opzetten van een spreekuur seksuele gezondheid in de huisartsenpraktijk. En voor startende doktersassistenten en sociaal-verpleegkundigen bieden we een introductiedag. Deze dag staat in het teken van het verkennen van het domein seksuele gezondheid.
     
  • Naast onze praktijktrainingen organiseren we ook digitale workshops. Deze zijn 24 uur per dag online te volgen; je kunt dus leren wanneer jij dat wilt. De workshops zijn gratis  Onze online workshops vergroten je (basis)kennis over soa en hiv maar verdiepen ook je bestaande kennis over bijvoorbeeld huidaandoeningen en soa, seksuele identiteit en partnermanagement. Meld je dus snel aan op http://moodle-sanl.nl/

Ben je benieuwd wanneer onze trainingen plaatsvinden? Kijk dan in onze agenda.

Heb je vragen over onze trainingen? Neem dan contact via tel. 020-6262669. 

Delen