Workshop: LHBT-jongeren in de JGZ

Voor de Digitale Leerweken 2017 is de gratis en geaccrediteerde workshop 'LHBT-jongeren in de JGZ' ontwikkeld. Speciaal voor verpleegkundigen en doktersassistenten in de jeugdgezondheidszorg, maar ook interessant voor sociaal verpleegkundigen, JGZ-artsen, sociaal-pedagogische hulpverleners en jongerenwerkers.

Werk je met jongeren? En wil je lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgenderjongeren zo goed mogelijk ondersteunen? Volg dan de gratis en geaccrediteerde* online workshop “LHBT-jongeren in de JGZ” om meer te leren over leefstijl, seksuele gezondheid en welbevinden van LHBT-jongeren. Je test in deze workshop je bestaande kennis, leert nieuwe informatie, deelt praktische gesprekstips met collega's en beluistert contactmomenten met jongeren, nagespeeld door prijswinnende jeugdtoneelmakers. Allemaal online, op het moment dat het jou uitkomt!

Aanmelding

  • De Digitale Leerweken 2017 lopen tot en met 24 februari 2017. Meld je aan via moodle-sanl.nl/.
  • Digitale Leerweken gemist? Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrief voor Professionals, om op de hoogte gehouden te worden wanneer de workshop weer beschikbaar komt.

Reacties van deelnemers:

Interessante en relevante informatie op een leuke afwisselende manier aangeboden

Ik heb niet alleen veel informatie gekregen, maar zie ook duidelijk voor me hoe ik mijn gesprekken met jongeren voortaan anders kan voeren

*Accreditatie verleend door Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals (2 punten) en Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register (VSR) (1,5 punten).

0 reacties

Plaats een reactie

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.