Praktische informatie

Hier vind je alle praktische informatie over het Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks op vrijdag 23 november, Beurs van Berlage, Amsterdam.

Let op: Het Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks 2018 vindt plaats op vrijdag 23 november en niet op 1 december zoals voorgaande edities.

Route en locatie
Het Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks 2018 wordt georganiseerd in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Deze locatie ligt op loopafstand van trein- en metrostation Amsterdam Centraal. Bekijk adres en route

Accreditatie
Voor het Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks 2018 is accreditatie is aangevraagd. Bekijk voor welke beroepsgroepen accreditatie is aangevraagd.

Toegangsprijs
De kosten voor het Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks 2018 zijn:

  • 100 euro voor professionals, docenten, experts en andere geïnteresseerden
  • 15 euro voor studenten dankzij een bijdrage van AFEW en op vertoon van hun studentenpas

Inschrijftermijn
De inschrijving voor het Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks 2018 is sinds 11 oktober geopend. De inschrijvingen lopen elk jaar storm, dus wees er snel bij. Inschrijven kan t/m 16 november, maar vol = vol.

Engelse vertaling
Tijdens het plenaire gedeelte is er een tolk aanwezig voor vertaling van Nederlands naar Engels. Wil je hiervan gebruik maken, reserveer dan een headset. Dit kun je doen in het inschrijfformulier. Heb je een Engelstalige of anderstalige collega, help deze persoon dan even met inschrijven.

Informatiemarkt
Tijdens het congres is er een informatiemarkt met o.a. partnerorganisaties en actiegroepen. Dit biedt jou als deelnemers de mogelijkheid om in gesprek te gaan met andere partijen, professionals en communities.
Het is niet meer mogelijk om nog deel te nemen aan de informatiemarkt met een een stand.

Congres welkomsttas
Alle deelnemers ontvangen bij aankomst een speciale welkomsttas. Zie je mogelijkheden om een insert toe te voegen aan deze goody bag, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via congres@soaaids.nl.

Contact
Heb je nog vragen, opmerkingen of heb je tips, dan we horen we graag van je. Stuur een e-mail naar: congres@soaaids.nl

Dit congres wordt mogelijk gemaakt door

Zorg dat je er bij bent

Heb jij in je werk te maken met de thema’s soa’s, hiv en seks? Kom dan naar dit inspirerende, praktijkgerichte congres in Amsterdam.

Vrijdag 23 november9:30 - 17:30 uur

en kies twee workshops naar keuze

Delen