Praktische informatie

Hier vind je alle praktische informatie over het Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks op vrijdag 23 november, Beurs van Berlage, Amsterdam.

Let op: Het Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks 2018 vindt plaats op vrijdag 23 november en niet op 1 december zoals voorgaande edities.

Route en locatie
Het Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks 2018 wordt georganiseerd in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Deze locatie ligt op loopafstand van trein- en metrostation Amsterdam Centraal. Bekijk adres en route

Accreditatie
Voor het Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks 2018 is accreditatie is aangevraagd. Bekijk voor welke beroepsgroepen accreditatie is aangevraagd.

Toegangsprijs
De kosten voor het Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks 2018 zijn:

  • 100 euro voor professionals, docenten, experts en andere geïnteresseerden
  • 15 euro voor studenten dankzij een bijdrage van AFEW en op vertoon van hun studentenpas

Inschrijftermijn
De inschrijving voor het Nationaal Congres Soa*Hiv*Seks 2018 is sinds 17 november gesloten. Je kunt je nu alleen nog op vrijdag 23 november aan de deur aanmelden. Doe dit tussen 8.30 uur en 9.00 uur bij de 'pinbalie' in de Beurs van Berlage. Na het plenaire ochtendprogramma kun je bij de 'sprekersbalie' een keuze maken uit de nog beschikbare workshops.

Openingstijden
De Beurs van Berlage is op vrijdag 23 november 2018 vanaf 8.30 uur toegankelijk voor deelnemers aan het congres. Wie zich niet heeft ingeschreven kan zich tussen 8.30 en 9.00 uur melden bij de 'pinbalie'. We sluiten het congres af met een (netwerk)borrel van 16.30 tot 17.30 uur.

Engelse vertaling
Tijdens het plenaire gedeelte is er een tolk aanwezig voor vertaling van Nederlands naar Engels. Wil je hiervan gebruik maken, reserveer dan een headset. Dit kun je doen in het inschrijfformulier. Heb je een Engelstalige of anderstalige collega, help deze persoon dan even met inschrijven.

Informatiemarkt
Tijdens het congres is er een informatiemarkt met o.a. partnerorganisaties en actiegroepen. Dit biedt jou als deelnemers de mogelijkheid om in gesprek te gaan met andere partijen, professionals en communities.
Het is niet meer mogelijk om nog deel te nemen aan de informatiemarkt met een een stand.

Congres welkomsttas
Alle deelnemers ontvangen bij aankomst een speciale welkomsttas. Het is niet meer mogelijk om inserts toe te voegen aan deze goodie bag.

Contact
Heb je vragen, opmerkingen of tips, dan we horen we graag van je. Stuur een e-mail naar: congres@soaaids.nl

Dit congres wordt mogelijk gemaakt door

Delen