Trainingen

Overzicht van geplande trainingen. Trainingen zonder datum links in de menubalk.

Online Nascholing chronische hepatitis

Online nascholing onder leiding van presentatrice Inge Diepman, waarin een deskundig panel, (huis)artsen informeert over het belang van opsporing en behandeling van patiënten met chronische hepatitis B & C, zodat zij hier actief mee aan de slag kunnen.
  • Gratis
  • 19/11/2018

Digitale Leerweken Soa Hiv Seks 2018

Soa Aids Nederland organiseert van 19 november tot en met 16 december 2018 weer de Digitale Leerweken. Je kunt weer gratis, geaccrediteerde workshops volgen over soa, hiv en seks. Het doel van de Leerweken zijn het verbeteren van de kennis en vaardigheden van professionals op het gebied van seksuele gezondheid. De Leerweken zijn bedoeld voor alle professionals die zich bezig houden met soa en hiv bestrijding en met name werkzaam zijn binnen de GGD-en, hiv behandelcentra, huisartsenpraktijken en justitie en asielzoekerscentra.
  • Gratis
  • 19/11/2018

Live stream 'Op naar nul nieuwe hiv-infecties'

Op 19 november organiseert Soa Aids Nederland als aftrap van de Digitale Leerweken 2018: ‘Op naar nul nieuwe hiv-infecties’. Een live online uitzending waarin zorgprofessionals, cliënten en beleidsmakers in discussie gaan.
Delen