De Digitale Leerweken

De Digitale Leerweken 2018 vonden plaats van 19 november tot en met 7 januari.  Wil je jouw kennis over soa, hiv en seks verdiepen met ons overig aanbod aan workshops? Dat kan! Bekijk de modules, schrijf je in en leer op een moment dat jou past.

Als professional ben je nooit uitgeleerd, maar heb je weinig tijd. Daarom organiseren we elk jaar, samen met het veld, de Digitale Leerweken Soa*Hiv*Seks. Het is gratis, geaccrediteerd en het kost niet veel tijd. In slechts twee uur vergroot je je kennis en vaardigheden. 

De Digitale leerweken zijn nu voorbij. Maar je kunt nog steeds gebruik maken van een aantal geselecteerde  online workshops en zo je basiskennis vergroten.  Leer bijvoorbeeld meer over chemseks, vergroot basiskennis over soa’s, of leer hoe te handelen bij Partnerwaarschuwing. Bekijk het aanbod.

Waarom je de online workshops niet wilt missen!

  • De workshops zijn ontwikkeld voor en door professionals. Door Soa Aids Nederland in nauwe samenwerking met beroepsgroepen, professionals, experts en thema instituten.

  • Alle workshops zijn gratis en geaccrediteerd

  • Het kost weinig tijd: in slechts twee uur vergroot je je kennis en vaardigheden met sprongen

  • In 2017 waardeerden deelnemers de workshops met een rapportcijfer 8

 

Ik ga de workshop zeker aanraden aan collega’s. Het onderwerp is zo actueel en mijn collega’s kunnen dit écht gebruiken!

Workshop Veerkracht Digitale Leerweken 2017

Elke hiv-consulent zou deze workshop moeten volgen zodat we met z’n allen aan partnerwaarschuwing kunnen werken

Workshop Partnerwaarschuwing Digitale Leerweken 2017

Mijn ogen zijn geopend en vragen die ik had over dit onderwerp zijn beantwoord.

Workshop LHBT Digitale Leerweken 2017
Delen