Disclaimer

De door ons verstrekte informatie kan het medisch advies van een arts of verpleegkundige nooit vervangen. De verantwoordelijkheid voor de beslissingen die je neemt op basis van de verstrekte informatie ligt altijd bij jou. Als je ongerust bent of als je klachten ernstig zijn of aanhouden dan adviseren we je om altijd contact op te nemen met je huisarts.

Waarop is de informatie op deze website gebaseerd?

De informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld door Soa Aids Nederland. Als medische inzichten en richtlijnen veranderen, zal ook de informatie op de website anders worden.

Mocht je op deze website onjuistheden tegenkomen, dan stellen wij het op prijs als je dit wilt doorgeven aan de  websiteredactie.

Auteursrecht

De inhoud van deze website (tekst, foto’s, video’s etc) is auteursrechtelijk beschermd. Iedereen mag de op deze website gepubliceerde teksten delen, zolang is voldaan aan de voorwaarden, waaronder bronvermelding (Soa Aids Nederland), niet-commercieel en geen afgeleide werken, zoals opgenomen in de Creative Commons licentie (CC BY-NC-ND 4.0) die middels onderstaande knop te vinden is.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

 

Ons KvK-nummer is 41207989.
Soa Aids Nederland heeft Corporate Partnership Guidelines en volgt op grond daarvan de Gedragscode Geneesmiddelenreclame

Delen