Disclaimer

Het copyright voor materiaal op deze website ligt bij Soa Aids Nederland. Je mag deze informatie lezen, downloaden en ernaar linken, maar het is niet toegestaan teksten of beeldmateriaal te veranderen, verkopen of op een andere website te plaatsen zonder de toestemming van Soa Aids Nederland.

Soa Aids Nederland streeft naar een zorgvuldige controle van de informatie die zij via de website aanbiedt, zodat deze actueel, nauwkeurig en betrouwbaar is. Desondanks kan Soa Aids Nederland niet garanderen dat de informatie op de website te allen tijde correct en volledig is. Soa Aids Nederland is in geen geval aansprakelijk voor enige schade als gevolg van levering, werking of gebruik van de informatie op deze website. Deze informatie kan ook niet beschouwd worden als vervanging van een consult of persoonlijk bezoek aan een arts of specialisten.

Mocht je op deze website onjuistheden tegenkomen, dan stellen wij het op prijs als je dit wilt doorgeven aan de websiteredactie.

Ons KvK-nummer is 41207989.

Soa Aids Nederland heeft Corporate Partnership Guidelines en volgt op grond daarvan de Gedragscode Geneesmiddelenreclame