Digitale Leerweken 2018

Soa Aids Nederland organiseert eind 2018 de Digitale Leerweken; een aanbod van geaccrediteerde digitale workshops voor professionals werkzaam binnen de soa en hiv bestrijding. Het doel van de Leerweken zijn het verbeteren van de kennis en vaardigheden van professionals op het gebied van seksuele gezondheid. De Digitale Leerweken gaan plaats vinden van half november tot half december 2018. De Leerweken zijn bedoeld voor alle professionals die zich bezig houden met soa en hiv bestrijding en met name werkzaam zijn binnen de GGD-en, hiv behandelcentra, huisartsenpraktijken en justitie en asielzoekerscentra.

De vernieuwde blended aanpak

Online leren wordt dit jaar gecombineerd met offline leren. Het Nationaal Congres Soa Hiv Seks 2018 is de offline verbinding met de Digitale Leerweken. Je kunt deelnemen online én deelnemers ontmoeten tijdens de workshop op het nationaal congres.

Deelname Ontwerpdag

Doe mee aan de ontwerpdag ‘Digitaal leren’ op 22 maart in Amersfoort!
Wat betekent N=N voor mijn werk? Wat is voor mij belangrijk om te weten over PrEP?  Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarvoor we nieuwe modules in de Digitale Leerweken 2018 willen ontwikkelen.

Online leren voor én door professionals, dat is de kracht van de Digitale Leerweken van Soa Aids Nederland. Samen kunnen we onze kennis vergroten en een seksueel gezonde en soa-vrije wereld bevorderen.

Voor wie?

Ben jij als doktersassistente, verpleegkundige, hiv consulent, GGD arts of professional werkzaam binnen de soa- en hiv-zorg? En wil je meewerken aan professionele deskundigheidsbevordering? Geef je dan op voor de ontwerpdag op 22 maart in Amersfoort. Op deze dag gaan we samen met maximaal 50 professionals uit het veld aan de slag met de voorbereiding voor de Digitale Leerweken Soa Hiv Seks 2018. Tijdens deze Leerweken kunnen professionals hun kennis opfrissen door online workshops te volgen over soa-seks-en hiv gerelateerde onderwerpen.

De Blended editie

Dit jaar pakken we de leerweken anders aan dan andere jaren. We gaan namelijk online leren combineren met offline: een blended aanpak! Het nationaal congres Soa Hiv Seks 2018 is de offline verbinding met de Digitale Leerweken. Zo kan de professional zowel op de Leerweken als op het congres starten met één van de thema’s in de workshops, deze vervolgen of afronden.

Wij leren van jou en jij leert van ons!

Vertel ons: Waar loop jij tegenaan in de praktijk en hoe kunnen we jou daarin het beste ondersteunen. Soa Aids Nederland biedt je op deze dag de mogelijkheid om professionals uit het brede werkveld te ontmoeten. Daarnaast bieden we ook een gratis workshop aan over Blended learning. Een expert op het gebied van deze methodiek geeft een workshop waarbij inspiratie en visualisatie centraal staat. Doe je ook mee? Stuur voor dinsdag 6 maart een e-mail naar digitaalleren@soaaids.nl.

Datum: 22 maart, van 10:00-17:00 uur te Amersfoort.
Kosten: gratis
Deelnamecertificaat wordt uitgereikt.

Delen