Soa-informatie op outposts

Het prostitutieteam van Soa Aids Nederland geeft persoonlijke informatie aan klanten van prostituees op de websites www.hookers.nl, www.ijsberenforum.com en www.nzcforum.be
Op www.kinky.nl kunnen sekswerkers vragen stellen op het forum.

Hookers en Kinky worden beheerd door het bedrijf Midhold BV.

Soa-hoekje Hookers.nl

Hookers wordt voornamelijk bezocht door klanten van prostituees.
In het voorlichtingshoekje op het forum van Hookers kun je in de rubriek ‘soa-vragen’ je vragen stellen aan een medewerker van het prostitutieteam (piet soaaids).
Als je niet op het openbare forum je zorgen wilt delen of je wilt privé een probleem voorleggen dan kan dat via interne mail (IM).
Het soa-hoekje op Hookers wordt veel bezocht (ongeveer 1.100 unieke bezoekers per dag).

De medewerker van het prostitutieteam reageert ook ongevraagd op opmerkingen of stellingen die gedaan worden door de gebruikers van dit deel van het Hookers forum.

Soa-info op andere websites

Op zowel IJsberenforum als NZCforum.be (inlog is noodzakelijk) is een medewerker van het prostitutieteam aanwezig om vragen te beantwoorden of ongevraagd te reageren op stellingen en discussies.

Soa-hoekje Kinky.nl

Kinky is vooral een advertentiesite voor prostituees.
Op het forum, in de rubriek ‘Achtergronden/Soa Aids Nederland’ kun je je vraag stellen aan een medewerker van het prostitutieteam (Thirza soaaids).
Als je niet op het openbare forum je zorgen wilt delen of je wilt privé een probleem voorleggen dan kan dat via ‘privéberichten’.

Besloten deel alleen voor prostituees

Op het forum van Kinky is een afgesloten deel: het werkplekforum.
Alleen prostituees die een goedgekeurde advertentie op Kinky hebben staan, krijgen toegang tot dit deel.
Hier kun je – geheel vertrouwelijk – ook je vragen stellen aan een medewerker van het prostitutieteam.

De medewerker van het prostitutieteam reageert ook ongevraagd op opmerkingen of stellingen die gedaan worden door de gebruikers van het Kinky-forum.

Delen