Alles over Prostitutie in Nederland

Werk jij in de prostitutie? Dan vind je op deze website alle informatie die je nodig hebt om veilig te werken, zoals info over gratis soa-onderzoek en gratis hepatitis B vaccinatie.

Resultaten debat over de gezondheid en positie van sekswerkers

‘DE LEGALE FACADE’

Op 11 juni organiseerde PROUD samen met Soa Aids Nederland een debat over de positie van sekswerkers in Nederland in de Rode Hoed. Tijdens dit debat zijn verschillende partijen met elkaar in gesprek gegaan over de oplossingen en alternatieven voor het beleid. Deze pagina geeft een kort verslag en de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de resultaten, om samen de positie van sekswerkers in Nederland te verbeteren.  Meer informatie en inschrijven

Wij gebruiken het begrip prostituee, de vrouwelijke vorm van het woord. Hieronder wordt ook de (mannelijke) prostitué verstaan.
Daarnaast maken wij de keuze om vaker de termen prostitutie/prostituee te gebruiken in plaats van de betere termen sekswerker/sekswerk. Deze termen worden sporadisch gebruikt. Deze keuze is gebaseerd op de wens optimaal vindbaar te zijn.

Delen