Gratis en vertrouwelijk soa-onderzoek

Maak je je zorgen dat je een soa hebt, bijvoorbeeld omdat je onveilige seks gehad? Blijf er niet mee rondlopen. Een soa-test is in de meeste gevallen gratis voor jongeren tot 25 jaar. Lees hier meer over soa-testen.

Blijf er niet mee rondlopen en laat een soa-onderzoek doen. Ben je jonger dan 25? Dan kun je bij het soa-centrum van de GGD / Sense terecht voor gratis en vertrouwelijk onderzoek naar chlamydia. Dat is de meest voorkomende soa onder jongeren in Nederland. Als het nodig is, wordt er ook op andere soa’s getest. Hier vind je alle adressen en telefoonnummers van de soa-test spreekuren.

Jongeren onder de 25 jaar blijven terechtkunnen bij de GGD voor een gratis soa-test! Meer weten? Lees het persbericht van Soa Aids Nederland over de nieuwe regeling ASG (Aanvullende Seksuele Gezondheidszorg).

GGD Amsterdam hanteert per 1 oktober 2015 afwijkende regels.

Alles over soa’s

Een soa is een seksueel overdraagbare aandoening. Het is een infectie die je kunt oplopen tijdens het vrijen, zonder dat je er iets van merkt. Wil je weten hoe je een soa kunt krijgen? Wat de meest voorkomende soa’s zijn? Hoe soa’s behandeld worden? Wat partnerwaarschuwing is? Kijk op Soa’s voor uitgebreide informatie.

Heb je risico gelopen?

Wil je weten of je risico hebt gelopen op een soa? Doe de test op Soatest.advies.chat.

 

Ben je een jongen die seks heeft met jongens? Laat je dan elk half jaar testen op hiv en andere soa’s.

Delen