Denk mee over de inhoud van het Nationaal Congres 2017

22/05/2017

1 December 2017. We hebben dan hopelijk een nieuw Kabinet. Het nationale actieplan soa/hiv is gereed. De aftrap vindt plaats van het internationale congres AIDS2018 in Amsterdam. En Aidsfonds - Soa Aids Nederland organiseert weer het Nationale Congres Soa*Hiv*Seks. Heb je ideeën? Mails ze ons!

Op 1 december 2017 organiseert Soa Aids Nederland de 21-ste editie van het Nationaal Congres in de Amsterdamse Beurs van Berlage. De hele dag zijn er verschillende workshops en lezingen over belangrijke over ontwikkelingen, trends en interventies in de soa- en hiv-zorg.

Ook dit jaar zijn er weer veel thema’s die aandacht vragen. Zijn we klaar voor het vergoed beschikbaar stellen van PrEP? Hoe krijgen we soa’s onder controle? Wat is onze visie op ondersteunen van mensen met hiv? Werken we voldoende vanuit het perspectief van de gebruikers? Wat betekenen de toegenomen mogelijkheden voor zelfzorg voor de professional? En besteden we genoeg aandacht aan lokale situaties, zowel nationaal als internationaal? Dit is maar een greep uit de relevante thema’s.

Graag vragen we je om jouw ideeën voor het congres! Het congres is er immers voor jou!
Ideeën voor onderwerpen? Wat mag niet ontbreken? Stuur een e-mail met je thema naar: congres@soaaids.nl

Inspiratie opdoen? Bekijk het nationaal congres 2016

 

Delen